Skip to main content

Inleiding tot de BonusBank-app

Hallo! We heten je welkom in deze info serie waarmee je alles over BonusBank ontdekt: van het downloaden van de App, het doorlopen van alle functionaliteiten tot hoe je een authentieke expert in Tokenization kan worden. Zullen we beginnen?
Wat is dat: BonusBank?

De eerste vraag van onze ontdekkingsreis; en dit is het antwoord: BonusBank is de oplossing om erkenning te geven, en incentives en beloningen  te versnellen.  Het is een belangrijk hulpmiddel voor organisaties bij het verbeteren van de ervaring van werknemers, waardoor het beheer van talent en prestaties vergemakkelijkt wordt, en dit dankzij het gebruik van Tokenization (we zullen over Tokenization later praten).

We weten dat je misschien veel vragen hebt, en we gaan er beetje bij beetje antwoord op geven.

Laten we het in eerste instantie hebben over waar de software  van BonusBank uit bestaat:

  1. Een APP (voor Android en iOS, en met een webversie) die het dagelijks verzenden en ontvangen van erkenning, premies, incentives en evaluaties vergemakkelijkt in de zakelijke omgeving. Deze applicatie maakt onmiddellijke, flexibele en transparante overschrijvingen mogelijk tussen en binnen de verschillende teams in een organizatie.

  2. Een dashboard waarmee transactiegegevens kunnen worden geanalyseerd met als doel profielen van de werknemers te kunnen maken op basis van hun capaciteiten, en om de relaties binnen de organisatie te bestuderen.

image-1630748496607.png

Waar dient het voor?

Binnen BonusBank kunt u 5 acties uitvoeren:

  1. Erkenning geven. Stuur Tokens als erkenning voor de vaardigheden en capaciteiten van je collega's of werknemers of gewoon om hen te bedanken of te feliciteren

  2. Rewards. Stimuleer je  medewerkers door tokens te sturen die verband houden met geldelijke beloningen, zoals: prijzen, geld, bedrijfsaandelen ...

  3. Challenge. Lanceer een uitdaging voor een of meer personen: wanneer ze het doel bereiken, ontvangen ze de beloofde Tokens.

  4. Enquête. Vraag aan je collega's of medewerkers wie het verdient om een bepaald token te ontvangen (bijvoorbeeld een token dat een soft skill vertegenwoordigt zoals "Luisteren")

  5. Missie. Definieer een collectieve missie en zorg ervoor dat uw team of teams deze binnen de vastgestelde tijdslimiet bereiken.

Als u meer wilt weten over de 3 soorten feedback (Erkenning, Reward en Challenge), raden wij u aan dit informatie-item te lezen. Wat betreft het definiëren van enquêtes en missies, je hebt alle informatie in dit info-item

Nu je weet waar BonusBank voor is, leggen we uit wat je moet doen om toegang te krijgen tot de App en het Dashboard.

 
De APP

image-1630748843424.png

Zoals je al eerder hebt gelezen, de BonusBank App is beschikbaar voor Android, iOS en een web-versie (om ook met de PC van de toepassing te genieten). 

Hieronder vind je de links om direct naar de Play Store (voor Android) of naar de App Store (voor Apple iOS) en in een kwestie secondenheb je de applicatie op je telefoon of tablet!

 

 

 
 
Dashboard

image-1630748975188.pngOm toegang te krijgen tot het dashboard BonusBank-, moet u aan twee voorwaarden voldoen:

  1. Je organizatie een overeenkomst met BonusBank.
  2. Je bent manager of hebt een leidinggevende functie binnen het bedrijf.

Voldoe je hieraan dan ben je bijna in staat om van de volledige ervaring te genieten. Helaas is het dashboard niet voor iedereen beschikbaar, aangezien het gebruikersstatistieken weerspiegelt (uniek voor elke organisatie) die niet iedereen zal kunnen zien. Ontdek jouw rol en we laten je weten of je kunt genieten van het management panel!

 

 
Volgende stop ...

Nu we de applicatie al geïnstalleerd hebben op onze mobiele telefoon of tablet, is het tijd om een BonusBank ACCOUNT aan te maken.